Ohjaustehostimen perustaja olen minä, Raisa Varsta. Oma polkuni ammatilliseksi opettajaksi, opinto-ohjaajaksi, yrittäjäksi ja työnohjaajaksi on ollut vähintään yhtä monipolvinen kuin uratarinat yleensä. Oman tieni löytäminen ja sillä kulkeminen on myös edellyttänyt hyviä ammattilaisia rinnalle. Tästä elämänkokemuksesta, sekä laadukkaasta suomalaisesta koulutuksesta, ammennan myös omien ohjattavieni käyttöön uusia näkökulmia, voimavaroja – ja kenties hieman haasteitakin.

Olen koulutukseltani kauppatieteen maisteri, ammatillinen opettaja, opinto-ohjaaja ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Ennen opettajan uraa toimin pitkään liike-elämässä erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Opettajan ja opinto-ohjaajan uraakin on takana jo yli 10 vuotta, ja sinä aikana tutuksi ovat tulleet sekä nuorten että aikuisten moninaiset tilanteet sekä opintojen että uran poluilla.

Entä mistä moinen nimi yritykselleni? Vapaa-aikaani täyttävät kahden lapsen lisäksi yrittäjä-aviomies, jonka yhtenä toimialana on moottoriurheilu. Mikäpä sopisi paremmin ohjaustyötä tekevän rallilesken brändiksi kuin Ohjaustehostin! Yrityksen nimi onkin autofriikin mieheni keksintö, samoin hänen käsialaansa on myös yritykseni logo.

Tehostetaan yhdessä juuri Sinun valitsemaasi tarinaa omasta tulevaisuudestasi 😉

Raisa

Kuva: Marko Korkeakoski